Loading

Esküvő fotó, Esküvő fotózás

Modern esküvőkhöz!

menyasszonyi képek

A menyasszonyi képek romantikája

2020-01-05

A menyasoozonyi képek és a fotóalbum nézegetésére nemcsak az idősebb rokonok vágynak epekedve, hanem a…

Esküvői fotók másképpen

Esküvői fotók másképpen – az elhanyagolt bulifotók

2019-11-03

Esküvői fotók másképpen – az elhanyagolt bulifotók Az esküvő “buli” része, illetve történései sokaknak a…

Esküvői fotózás helyszínek

Esküvői fotózás helyszínek

2019-10-19

Az esküvői fotózás helyszínek roppant meghatározóak a fotó sorozatnál. Nem szándékoztam felsorolást írni, de azért…

fotózás Red Hot Chili Peppers

Fotózás – nálam így alakult

2019-03-14

Fotózás – nálam így alakult A fotózás alapjait apámtól tanultam. Neki nemcsak szakmája, de később…

Esküvői fotók

A tökéletes esküvőről csak tökéletes esküvői fotók

2019-02-18

A tökéletes esküvőről csak tökéletes esküvői fotók készülhetnek – vagy mégsem? Sokan úgy gondolják: tökéletes…

Esküvői fotózás

Esküvői fotózás – ne akarj mindent!

2019-02-08

Esküvői fotózás – ne akarj mindent! Vannak olyan elképzelések, hogy az esküvő fotózáson mindent meg…

Esküvő fotó Flóra é Frédi

Flóra és Frédi

Zoli profi fotós, tökéletesen tudja megörökíteni a pillanatokat, a képek szinte életre kelnek. A jegyes és az esküvői fotóink elkészítésére is őt kértük fel, maximálisan meg voltunk elégedve. Hálásan köszönjük!

esküvői fotós budapest

Anita és Zoli

Nagyon odáig vagyunk a képekért, a legjobbat hoztad ki belőlünk! Most így nagy vonalakban ezek jutnak eszembe a fotózás napjáról: Mi nagyon jól éreztük magunkat az egész fotózás alatt, a tó kinézete nagyon elszomorított, de szerintem én jobban izgultam azon, hogy Zoli mennyire fogja magát feszélyezve érezni, és nem lesznek olyan természetes képek, ehelyett csúcs szuperek lettek!! Már az első fénykép után megnyugodtam.

Esküvő fotó

Az esküvő fotózáshoz nem kell árajánlatot kérned a másik oldalamon publikus.  Így könnyen megnézheted a csomagáraim, amiben biztosan találsz majd számodra megfelelőt! Hivatalosan dolgozom,ezért természetesen számlát is kapsz és előre sem kell kifizetned csakis teljesítés után!

Milyen számomra az ideális pár? Aki őszintén érdeklődik a munkám iránt és kitudja mutatni egymás iránt az érzelmeit. Az ideális menyasszony modern, elegáns szereti az egyedi megoldásokat akár fotózás tekintetében és az esküvője terén is. Az ideális vőlegény őszinte, férfias és természetes.

Esküvő fotózás – amit tudnod kell róla

Esküvő fotózás kapcsán találsz itt infókat. Kérlek nézz szét a többi cikkem között, mert biztosan találsz számodra érdekes és hasznos cikket, hiszen rengeteg mindent láttamaz esküvői fotós munkám során.

Milyen számomra az ideális pár? Aki őszintén érdeklődik a munkám iránt és kitudja mutatni egymás iránt az érzelmeit. Az ideális menyasszony modern, elegáns szereti az egyedi megoldásokat a különlegességek sem idegen tőle. Az ideális vőlegény őszinte, férfias és természetes.

A belső érzelmek megmutatása többet ér mint bármilyen beállított póz. Számomra a legfontosabb,hogy ezeket viszontlásd. Ha számodra is ezek fontosak, úgy mint időt szakítani az esküvőd fotózásra, akkor megtaláltuk egymást! 🙂

Válassz egy jó fotóst! Az „igazit” ebben a szakmában is fellelheted, és ha megtalálod, mind személyiség jegyekben, mind szakmai értelemben akkor évekig hasznos társra bukkanhatsz! Megbízható, diszkrét, eltűnik a vendégseregben, mégis végig érezni a jelenlétét. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik,amit felhasznál a munkája közben. Érti és érzi a nagy, és meghitt pillanatok varázsát és ügyességének köszönhetően meg is örökíti azokat. Találkozz vele személyesen, esetleg skype-on így 10 perc alatt kiderül mennyire vagytok neki inspirálók vagy mennyire csak “egy munka” a nagy napotok.

A kreatív fotózás az az a beállított képek, miért szoktak másik napon készülni? Mert minőségben ésdarabszámban is nagy a különbség. Általában a jól kiválasztott helyszínen a hangulaton és az elkészítésre szánt időn múlik a sorozatunk minősége! Vajon marad időtök aznap mindenre? Vajon mennyire lehet szoros a forgatókönyv? Az idő fontos tényező aznap, ezért kötelező betartanunk a pontos menetrendet.

Rossz időjárás esetén mi történik? Keresünk egy szabad időpontot, egyéb esküvői dátumaimat és a ruhabérlésed figyelembe véve. A rossz időjárás rizikója benne van a pakliban. Ha kültéri sorozatot álmodtál meg ezzel számolj!

Ninics gyakorlatunk, hogyan pózojuk az esküvő fotó készítés alkalmával? Felesleges gondolkodnotok rajta, az én dolgom a beállítások megtervezése. Az esküvő fotózás során én foglak instruálni, ne parázz ezen 🙂

Videózást is vállalsz? Én kizárólag a fotózási feladataira koncentrálok. Természetesen tudok kollégát ajánlani, akivel szívesen dolgozom. Aki tiszteletben tartja az esküvőt és a kollégák munkáját, akinek fontosabb az intim szférátok mint a 30 centiről videózott homoköntés a klipphez.

Mikor kapod meg a fényképeket? Négy hét múlva már biztosan nálatok lesznek a kisméretű képek. A nagy méretűek átadása függ a szolgáltatásoktól is, például kértek -e fotókönyvet (ezeket külön számolom el)  A fotókönyvek elkészülése legalább 4 hét a képek elkészülte után.

Mennyibe kerül az esküvő fotózás?  Info: Árazásom publikus, régen itt volt látható, de az átláthatóság miatt áthelyeztem az esküvői fotózás árak oldalra. Csomagok mindent fednek árajánlatmentesen, de ha kérdésed van ezzel kapcsolatban akkor keress meg!

Esküvő fotózás – gyakran ismételt kérdések

Kapok esküvői fotókönyvet, esetleg albumot? A Fine Art esküvői fotókönyvek opcionálisak. Egyedileg rendelhetőek, közösen készül veled és különböző méretekben léteznek (írtam a esküvői fotókönyv készítésről). Az oldalon láthatod az árazásukat is!

Mennyi képet kaptok? Az esküvő hossza és menete nagyban befolyásolja a képszámot. Egy átlagos nap során hozzávetőlegesen 600-800 darab fotót kapsz kézhez. (esküvők időtartama és a nálam kiválasztott csomagok kép darabszámát nehéz egymásmellé tenni, eltérhetnek egymástól) 

A minőség híve vagyok, 1000 darab fénykép végignézése bizonyára picit megterhelő is a rokonnak. Én 800 darabból álló sorozatot elegendőnek tartok de ha több jó felvétel készül természetesen megkapjátok. Ne hidd el, hogy a darabszámban a lényeg! Értem, hogy te szeretnél válogatni, de hidd el, elég ha megbízol bennem, eltudom dönteni melyik fotó jó. Néhány ütős kép mindenkiben jobb hatást kelt több középszerűtől. Az átadott képszám függ a választott csomagtól és az esküvő hosszától! Körülbelüli darabszámok:

  • Kis esküvő: 15-19 óráig kb. 500 db
  • Normál esküvő: 14-01 óráig kb. 800 db
  • Nagy esküvő: 10-02 óráig kb. 1000 db

Miért válassz engem? Igazából a kreatív látásmódom lesz a hozzáadott érték az esküvődhöz. Ebben szeretnék más lenni és mást adni. Ha nem látsz különbséget egy olcsóbb vagy drágább konkurensem és köztem, akkor teljesen mindegy kit bízol meg. (többek  között ezért is láthatóak komplett esküvői sorozatok nem pedig best off válogatások nálam az esküvői galériákban). Ma mát mindenkinek van barát és ismerős, aki rendelkezik jó fényképezővel. A tőlük és a tőlem kapott anyag különbözni fog azt garantálom, hiszen a látásmódom is más. Nekem az a dolgom, hogy megörökítsem és eltároljam azokat a pillanatokat az esküvői képeken amiket lehetetlen megismételni többet. Fotóst találsz sokat, de ne vezéreljen az olcsó szívességbeli munka, hanem a határidőre szóló szerződéses profit válaszd.

A megrendelésről! Ha a képeim és a csomag ajánlataim felkeltették az érdeklődésedet, mihamarabb vegyétek fel a kapcsolatot az itt található kapcsolati űrlap formájában. Ha a dátumotok még szabad a naptárban akár egy személyes találkozó során megismerhettek, megtekinthetitek munkáimat részletesebben, akár fotókönyv formájában is. Természetesen Skype-on és telefonon is állok rendelkezésedre. Ezt követően kerül sor a szerződés aláírására, ez tartalmazza az időpontokat a szolgáltatás részletes leírását, kölcsönösen védi a feleket, hogy az esküvő napján minden rendben legyen!