Loading

Esküvő fotó, Esküvő fotózás

Modern esküvőkhöz!

esküvői fotózás tippek

Esküvői fotózás tippek és ötletek

2020-06-06

Esküvői fotózás tippek és ötletek   Esküvői fotózás tippek a hogy tökéletes esküvői képeid legyenek!…

kreatív fotózás

Kreatív fotózás

2020-05-31

Kreatív fotózás A kreatív fotózás és az esküvő megörökítésének stílusa manapság a modern párok megjelenése…

fine art fotózás

Fine art fotózás

2020-04-18

Fine art fotózás azaz a FAP (Fine Art Photography) A szép és képzőművészeti fotográfia kifejezés…

menyasszonyi képek

A menyasszonyi képek romantikája

2020-01-05

A menyasoozonyi képek és a fotóalbum nézegetésére nemcsak az idősebb rokonok vágynak epekedve, hanem a…

Esküvői fotók másképpen

Esküvői fotók másképpen – az elhanyagolt bulifotók

2019-11-03

Esküvői fotók másképpen – az elhanyagolt bulifotók Az esküvő “buli” része, illetve történései sokaknak a…

Esküvői fotózás helyszínek

Esküvői fotózás helyszínek

2019-10-19

Az esküvői fotózás helyszínek roppant meghatározóak a fotó sorozatnál. Nem szándékoztam felsorolást írni, de azért…

esküvő fotó Dabas

Lilla és Gábor

Először is mi köszönjük Neked, hogy részt vettél az esküvőnkön és ilyen gyönyörű fotókat alkottál! Nagyon imádjuk mindet és mindenki agyon dicséri a képeinket ezáltal Téged!!!

esküvői fotózás

Szabina és Jani

Nagyon szépen köszönjük a munkádat, mindegyik csodálatos lett! Az első perctől kezdve az utolsó pillanatig mind fantasztikus! Örülök, hogy a sok böngészés közepette rá bukkantam az oldaladra és egyből tudtam, hogy Te leszel a mi emberünk Már akkor is tetszett, hogy egyénre, személyre szabott és nem a jól megszokott lagzis beállítások köszönnek vissza! Köszönjük, hogy el tudtál vállalni minket, és megvalósítottad az összes álmunk a kreatív fotózásunk alkalmával is! 🙂 Bár, az idő nem volt túl kegyes, a rögzített pillanatok gyönyörűek lettek! Számomra a naplementés beállításaink a legkedvesebbek, de meglepő módon a "nagymama kredence" is dobogós helyen végez nálam! 🙏

Esküvő fotó

Az esküvő fotózáshoz nem kell árajánlatot kérned a másik oldalamon publikus.  Így könnyen megnézheted a csomagáraim, amiben biztosan találsz majd számodra megfelelőt! Hivatalosan dolgozom,ezért természetesen számlát is kapsz és előre sem kell kifizetned csakis teljesítés után!

Milyen számomra az ideális pár? Aki őszintén érdeklődik a munkám iránt és kitudja mutatni egymás iránt az érzelmeit. Az ideális menyasszony modern, elegáns szereti az egyedi megoldásokat akár fotózás tekintetében és az esküvője terén is. Az ideális vőlegény őszinte, férfias és természetes.

Esküvő fotózás – amit tudnod kell róla

Esküvő fotózás kapcsán találsz itt infókat. Kérlek nézz szét a többi cikkem között, mert biztosan találsz számodra érdekes és hasznos cikket, hiszen rengeteg mindent láttamaz esküvői fotós munkám során.

Milyen számomra az ideális pár? Aki őszintén érdeklődik a munkám iránt és kitudja mutatni egymás iránt az érzelmeit. Az ideális menyasszony modern, elegáns szereti az egyedi megoldásokat a különlegességek sem idegen tőle. Az ideális vőlegény őszinte, férfias és természetes.

A belső érzelmek megmutatása többet ér mint bármilyen beállított póz. Számomra a legfontosabb,hogy ezeket viszontlásd. Ha számodra is ezek fontosak, úgy mint időt szakítani az esküvőd fotózásra, akkor megtaláltuk egymást! 🙂

Válassz egy jó fotóst! Az „igazit” ebben a szakmában is fellelheted, és ha megtalálod, mind személyiség jegyekben, mind szakmai értelemben akkor évekig hasznos társra bukkanhatsz! Megbízható, diszkrét, eltűnik a vendégseregben, mégis végig érezni a jelenlétét. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik,amit felhasznál a munkája közben. Érti és érzi a nagy, és meghitt pillanatok varázsát és ügyességének köszönhetően meg is örökíti azokat. Találkozz vele személyesen, esetleg skype-on így 10 perc alatt kiderül mennyire vagytok neki inspirálók vagy mennyire csak “egy munka” a nagy napotok.

A kreatív fotózás az az a beállított képek, miért szoktak másik napon készülni? Mert minőségben ésdarabszámban is nagy a különbség. Általában a jól kiválasztott helyszínen a hangulaton és az elkészítésre szánt időn múlik a sorozatunk minősége! Vajon marad időtök aznap mindenre? Vajon mennyire lehet szoros a forgatókönyv? Az idő fontos tényező aznap, ezért kötelező betartanunk a pontos menetrendet.

Rossz időjárás esetén mi történik? Keresünk egy szabad időpontot, egyéb esküvői dátumaimat és a ruhabérlésed figyelembe véve. A rossz időjárás rizikója benne van a pakliban. Ha kültéri sorozatot álmodtál meg ezzel számolj!

Ninics gyakorlatunk, hogyan pózojuk az esküvő fotó készítés alkalmával? Felesleges gondolkodnotok rajta, az én dolgom a beállítások megtervezése. Az esküvő fotózás során én foglak instruálni, ne parázz ezen 🙂

Videózást is vállalsz? Én kizárólag a fotózási feladataira koncentrálok. Természetesen tudok kollégát ajánlani, akivel szívesen dolgozom. Aki tiszteletben tartja az esküvőt és a kollégák munkáját, akinek fontosabb az intim szférátok mint a 30 centiről videózott homoköntés a klipphez.

Mikor kapod meg a fényképeket? Négy hét múlva már biztosan nálatok lesznek a kisméretű képek. A nagy méretűek átadása függ a szolgáltatásoktól is, például kértek -e fotókönyvet (ezeket külön számolom el)  A fotókönyvek elkészülése legalább 4 hét a képek elkészülte után.

Mennyibe kerül az esküvő fotózás?  Info: Árazásom publikus, régen itt volt látható, de az átláthatóság miatt áthelyeztem az esküvői fotózás árak oldalra. Csomagok mindent fednek árajánlatmentesen, de ha kérdésed van ezzel kapcsolatban akkor keress meg!

Esküvő fotó – gyakran ismételt kérdések

Mennyi képet kaptok? Az esküvő hossza és menete nagyban befolyásolja a képszámot. Egy átlagos nap során hozzávetőlegesen 600-800 darab fotót kapsz kézhez. (esküvők időtartama és a nálam kiválasztott csomagok kép darabszámát nehéz egymásmellé tenni, eltérhetnek egymástól) 

A minőség híve vagyok, 1000 darab fénykép végignézése bizonyára picit megterhelő is a rokonnak. Én 800 darabból álló sorozatot elegendőnek tartok de ha több jó felvétel készül természetesen megkapjátok. Ne hidd el, hogy a darabszámban a lényeg! Értem, hogy te szeretnél válogatni, de hidd el, elég ha megbízol bennem, eltudom dönteni melyik fotó jó. Néhány ütős kép mindenkiben jobb hatást kelt több középszerűtől. Az átadott képszám függ a választott csomagtól és az esküvő hosszától! Körülbelüli darabszámok:

esküvő fotózás

  • Kis esküvő: 15-19 óráig kb. 500 db
  • Normál esküvő: 14-01 óráig kb. 800 db
  • Nagy esküvő: 10-02 óráig kb. 1000 db

Miért válassz engem? Igazából a kreatív látásmódom lesz a hozzáadott érték az esküvődhöz. Ebben szeretnék más lenni és mást adni. Ha nem látsz különbséget egy olcsóbb vagy drágább konkurensem és köztem, akkor teljesen mindegy kit bízol meg. (többek  között ezért is láthatóak komplett sorozatokaz nem pedig best off válogatások nálam a galériákban). Ma mát mindenkinek van barát és ismerős, aki rendelkezik jó fényképezővel. A tőlük és a tőlem kapott anyag különbözni fog azt garantálom, hiszen a látásmódom is más. Nekem az a dolgom, hogy megörökítsem és eltároljam azokat a pillanatokat az esküvői képeken amiket lehetetlen megismételni többet. Fotóst találsz sokat, de ne vezéreljen az olcsó szívességbeli munka, hanem a határidőre szóló szerződéses profit válaszd.

A megrendelésről! Ha a képeim és a csomag ajánlataim felkeltették az érdeklődésedet, mihamarabb vegyétek fel a kapcsolatot az itt található kapcsolati űrlap formájában. Ha a dátumotok még szabad a naptárban akár egy személyes találkozó során megismerhettek, megtekinthetitek munkáimat részletesebben, akár fotókönyv formájában is. Természetesen Skype-on és telefonon is állok rendelkezésedre. Ezt követően kerül sor a szerződés aláírására, ez tartalmazza az időpontokat a szolgáltatás részletes leírását, kölcsönösen védi a feleket, hogy nagy napon minden rendben legyen!