A kreatív esküvői fotók titkai

A kreatív esküvői fotók titkai biztosan érdekelnek téged is! Az esküvő és ezen belül is az esküvői fotózás mindig is fontos része volt az emberek életének. Ilyenkor egy új élet kezdődik, egy új fejezet nyílik családi történelemkönyvben.

Ezért egy az esküvő egyik fontos része az kreatív esküvői fotók és a fotózás megtervezése, a megfelelő esküvői fotós kiválasztása. Olyan fotós mellett döntsünk, akinek tetszenek a munkái, aki szimpatikus, akinek vannak ötletei a fotózással kapcsolatban. Sőt szakmai blogjában több dolgot mutat neked hozzáértésben, mint csak a képek!

Az igazán profi fotósok már nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Sok esküvőn részt vettek és rengeteg mindent láttak már, egészen biztosan tudnak neked segíteni kitalálni és megtervezni a kreatív esküvői fotókat. Néhány apró trükkel egészen különlegessé lehet varázsolni a képeket már a készültük pillanatában.

kreatív esküvői fotók vwt2

A kreatív esküvői fotók titkai:

Akár a stúdióban, akár a természetben zajlik a fotózás, a fényviszonyok miatt a menyasszonyra mindenképpen szükséges a profi smink Akkor is, ha egyébként nem sminkeli magát a hétköznapokban. Arra azért ügyelni kell, hogy ne változtassa meg az arc jellegét a menyasszonyi smink, mert nem szeretnénk, ha egy idegen nézne vissza az esküvői képeinkről. Elengedhetetlen a menyasszonyi frizura is. Ennek kiválasztása szintén óriási feladat, soka tényező még a meleg sem mindegy!

Ha naplementés meghitt és romantikus esküvői képekre vágyunk, akkor azt az esküvő napján biztosan nem tudjuk megvalósítani! Mert reggel a fodrásznál és a sminkesnél kezdünk, este meg már a lagzis mulatság folyik. A legjobb, ha a kreatív fotózás másik napon van. (manapság már ez a trend)  Az esküvői fotóssal ezt nyugodtan meg lehet beszélni, ugyanúgy, mint a több helyszínen való fotózást. A jó kreatív esküvői fotók mitől lesznek tökéletesek?  Akkor lesz tökéletes az eredmény ha jó időben és Jó helyen készül. Azaz megfelelő fényviszonyok között nem rohanva és időt rászánva valamint és szép helyszínen.

Ami még kellhet a kreatív esküvői fotók elkészítéséhez!

 

  • Akár egy városi szökőkút – kitűnő hangulat elem bármilyen fura is (Például Győr belvárosában)
  • Egy csipkés esernyő, amely érdekes árnyékot vethet a menyasszony arcára.
  • Akár egy fotózásra bérelt Kastély (ilyenből rengeteg van, akár hercegnőnek is érezheted, magad egyeztessünk!)
  • Érdekes árnyak vagy sziluettek. Falon vetítve  nagyon szertetem, ez megoldható a háttér világítással.

Ha a fotós különböző kellékei között szélgép is fellelhető, olyan képeket készíthet rólunk, mint a sztárokról. A menyasszonyi fátyol a levegőben úszik, a vőlegény sikkes haja összekuszálódik és egy laza mozdulattal a helyére igazítja. Erről is születhet egy csábos kreatív fotó! Bármilyen meglepő repülő fátylat lehet segítővel is fotózni az alsó kép is pont ilyen a gyűjteményemből:

kreatív esküvői fotók fátyol

Üdv: Bese Zoltán