A tökéletes esküvőről csak tökéletes esküvői fotók készülhetnek – vagy mégsem?

Sokan úgy gondolják: tökéletes esküvőn csakis tökéletes esküvői fotók készülhetnek. Pedig ehhez szükséges a fotós szakértelme és rutinja is, illetve nekünk is célszerű segíteni őt ebben.

Sajnos azonban problémák minden esküvőn adódhatnak. Minden násznépben lehet például egy vendég, akinek végig begyűrődött a ruhája, de jó esetben csak az egyik oldalon. Esetleg kigombolódhatott egy gomb az ingén, egy-egy kellemetlen területet kivillantva. Vagy adódhat esetleg olyan rokon, aki a kelleténél jobban felöntött esetleg a garatra. A profi esküvői fotós azonban a rutinjából adódóan meg tudja azt oldani, hogy mindig minden a leginkább előnyösen látszódjon, és minél inkább közelebb álljon az eredmény a tökéletességhez. Amit pedig nem kell megmutatni azt nem, fogja.

Esküvői fotók

Hiszen nem szégyen és nem titok: a profi fotós a mi emberünk, értünk dolgozik.
A fotózás a hivatása: a jól sikerült
esküvői fotók neki éppen olyan fontosak, mint nekünk a jól sikerült esküvő. Az esküvői képitek neki is referenciák. Egy jó tanács, igyekezzünk minél természetesebben viselkedni, mosolyogjunk tiszta szívünkből, és adjuk önmagunkat: ne feszengjünk, ne pózoljunk, ő majd mindent megmutat és elmesél! Nekünk az a dolgunk, hogy örüljünk az esküvőnknek és jól érezzük magunkat a fotózáson is.
A profi esküvői fotós pedig megoldja, hogy mindenki a lehető legelőnyösebb szögből, a legjobb fényviszonyok mellett, a lehető legcsinosabbnak látszódjon.

esküvői fotók Dabas

A profi fotós tehát nem varázsló: csodát nem tud tenni. Azt azonban garantálja, hogy ha a csoda megtörténik, akkor az meg lesz örökítve. A legelőnyösebb módon.

Remélem igazán élmény esküvői fotókat nézegetni itt és végül egy szerelmes idézet az esküvői fotók szellemiségéhez: „Ha szeretsz valakit, akkor a részeddé válik. Része mindannak, amit teszel. Benne van a levegőben, amit beszívsz, a vízben, amit megiszol, a vérben, ami az ereidben folyik. Az érintése örökké megmarad a bőrödön, a hangja örökké a füledben cseng, a szavai örökké a fejedben járnak. Ismered minden álmát, mert a rosszak a te szívedet is megsebzik, a szépek pedig téged is boldoggá tesznek. És nem tartod őt tökéletesnek, hanem ismered minden hibáját, tudod róla a teljes igazságot, felfedezed a legrejtettebb titkait, de mindez nem ijeszt el tőle; sőt ettől csak még jobban szereted őt, mert nem vágysz a tökéletességre. Csakis őt akarod.” Cassandra Clare