Loading

Esküvői fotózás árak

Esküvői fotózás árakEsküvői fotózás árak

Kedves menyasszony (és) vagy vőlegény!  Abban az esetben ha megtetszettek a fotóim és nem szeretnél 2-3 megbeszélésre feleslegesen elhívni, akkor jó helyen vagy 🙂 Ha nem néztél még szét az esküvői fotós témában akkor nézz szét az oldalamon, nem fogsz csalódni szakmai cikkeimben. A fotózás árainak a kialakításában megpróbáltam az utóbbi évek legjellemzőbb igényeinek megfelelő csomagárakat összeállítani. Ha mobiltelefonról / tabletről érkeztél görgess a cikk legaljára mert csak ott láthatod az árakat)

Egy esküvői fotózás nem feltétlen csak a képek elkészítéséről, és nem is az árról szól. A közösen töltött idő nagyban határozza meg az esküvői sorozatunk minőségét. Ha Ma már mindenkinek van fényképezőgépe akár mobiltelefonban és remekül tud mindenki fotózni. Nálam sohasem a darabszámért vagy a nagyon jó minőségért fizetsz. A legfontosabb hozzáadott érték az esküvődhöz a kreatív látásmódom a képkészítés és az utómunka terén. Ezek nélkül lélektelen standard képeket kapnál, nem esküvői pillanatokat. Látásmódom változik, hiszen minél többet foglalkozom ezzel annál inkább és annál jobban meg tudom mutatni az érzéseket és hangulatokat a képeken. Ezért egy néhány évvel ezelőtti sorozathoz mára máshogyan állok hozzá lélekben,hiszen rengeteg hatás ér. Ugyanakkor a felelősség is az enyém, hiszen a kezembe adod életed legkülönlegesebb napját. Ugyanakkor ne támassz irreális elvárásokat sem, ha nem fogadod el magad, ha nem jól áll a ruhád, ha elégedetlen vagy a helyszín küllemével, akkor szent meggyőződésem,hogy ezen problémák megoldása nem a fotós feladata és nem az alapretus része! 

Mindenkiben van olyan dolog ami szép, remélem ezt a szépséget és kisugárzást megtalálom bennetek is és fotóimon keresztül megtudom mutatni másoknak is. 

Arra biztatlak, ha megtetszettek a képeim, de sokallod az árat akkor válassz egy kisebb csomagot, mert ilyenkor biztosan minőséget kapsz még ha kevesebb is a kép. Illetve számold ki mekkora összeget kalkuláltatok a helyszínre, ruhára vagy zenekarra aztán tedd fel a kérdést ki fog emlékezni ezekre? Maximum arra, hogy nem volt jó a kaja. A képeket pedig meg fogjátok nézni akár 30 év múltán is.

Mennyi képet kaptok?

Az esküvő hossza és menete nagyban befolyásolja a képszámot. Ha van templomi, vagy ha csak templomi van polgári nincs mert másik napon volt. Illetve egy hagyományos vonulós, kikérős lagzi hosszabb, korábban kezdődik  több esemény is van ilyenkor több kép készül, hiszen nem délután 16 órákkor kezdődik hanem 11-től már vendégvárás van.

Rossz idő esetén mi történik?

Rossz idő esetén (ha lehet) a tervezett időpont után tesszük a fotózást (nem ütközve egyéb esküvői dátumaimmal). A rossz idő rizikója benne van a pakliban, én rendelkezésedre fogok állni még egy hétköznap ha ez bekövetkezne. Nem jelent problémát egy munka napi kreatív sorozat sem, mivel vállalkozóként csak a fotózásból élek. Neked csak a ruhabérlet meghosszabbításáról kell gondoskodnod. Késő ősz és a téli hónapok alatt ne várj csodát, oda mindenképpen műtermet javaslok. Sőt a szeles, záporos tavasz eleje sem mindig alkalmas a kültéren megálmodott fotókhoz, ezzel számolj! Sok esküvői helyszín alkalmas beltéri sorozatra is!

Mennyi képet kaptok?

Esküvői fotózás árak Esküvői fotózás árak

Teljesítés után kell csak fizetned!

Fontos információ: Sohasem kell előre fizetned csak a foglalót amikor a dátumot foglalod le! Fizetés és számlakibocsájtás csak teljesítés után történik! Tehát nem kell az esküvőn félrehívnod, azért mert ezt én nem érzem oda valónak. Éppen ezért, gyorsan megkapjátok az elkészült anyagot és nem kell könyörögnöd és hónapokat sem várnod rám. A gyors teljesítés egyik feltétele még a közösen összeállított esküvői fotókönyv elkészítése. Ennek sebessége rajtad vagy rajtatok is múlik, hiszen közösen, veletek egyeztetve szerkesztem. Így biztosan azokkal a képekkel kapod meg, amit szeretnél.

Esküvői fotózás árak tartalmazzák:

 • Rossz idő esetén, ha kültéri fotózást álmodtál meg +1 nap rendelkezésre állás (őszre és télre műtermet javaslok)
 • Az esküvői fotózás árában benne van a kiszállás (jegyes fotózásban is, de csak ha velem készül az esküvő!)
 • USB 3.0 Pendrive vagy online letölthetővé tett képek
 • Online letölthető kisméretű képek
 • Minden fotó tartalmaz digitális utómunkát (fényerő, kontraszt vagy színvilág kialakítása)
 • Minden beállított és közeli kép retusálását (retusálás például arcbőr hibáinak elfedése)
 • Online kisméretű képek 4 héttel az esküvő után
 • Teljes anyag és az esküvői fotókönyv átadási ideje 5 hét (csak ha te is időt szánsz az összeállításra,nélküled nem megy!)

Esküvői fotózás árak NEM tartalmazzák:

 • Papír képeket
 • Esküvői fotókönyv gyártását ez opcionális, rendelése és elszámolása külön történik.
 • Külföldi megbízásnak egyedi árazását.
 • Videofelvétel készítését. (ezt nem vállalok)
 • Test és ruházat átalakítást a teljes esküvői fotó sorozaton (a nagymama papucsának körömcipővé alakítása nem retusálás).
 • Fiatalítás személyek átalakítása.
 • Vendégsereg retusálását.
 • A csomagban meghatározott időn túli tartózkodást (ha külön igényed van jelezd).
 • Jegyes fotózást ez külön rendelhető.

Időpont foglalás csak aláírt szerződéssel és befizetett foglalóval érvényes. Csomagok között a fotózással töltött idő a különbség.

Esküvői fotózás árak 0% áfásak, fizetés csak teljesítés után! (így gyorsan megkapod az anyagot)

Árak visszavonásig érvényesek.

Budapest

ft 145.000
Országos kiszállás
Téli esküvőkhöz!
5 óra fotózás
Kreatív fotózás 2 órában
Szertartások
Csoportképek
Átadás USB 3.0 penndrive vagy letölthető formában

Róma

ft 175.000
Országos kiszállás
14:00-01:00 Óráig
Készülődés pillanatai
Kreatív fotózás 3 órában
Szertartások
Csoportképek
Hangulatképek
Minimum 900 kép
Retusált képek száma minimum 100
Menyasszonytánc 01 óráig
Átadás USB 3.0 penndrive vagy letölthető formában

New York

ft 215.000
Országos kiszállás
Jegyes fotózás
10:00-02:00 Óráig
Készülődés pillanatai
Kreatív fotózás 3 órában!
Szertartások
Csoportképek
Hangulatképek
Minimum 1100 kép
Retusált képek száma minimum 120
Menyasszonytánc
Menyecsketánc 02 óráig
Átadás USB 3.0 penndrive vagy letölthető formában

Párizs

ft 265 000
Országos kiszállás
Jegyes fotózás
10:00-02:00 Óráig
2 fotós
Készülődés pillanatai
Kreatív fotózás 3 órában
Szertartások
Csoportképek
Hangulatképek
Minimum 1200 kép
Retusált képek száma minimum 120
Menyasszonytánc
Menyecsketánc 02 óráig
Átadás USB 3.0 penndrive vagy letölthető formában