Loading

Jegyes fotózás megrendelés

Kapcsolati űrlap

Kérlek töltsd ki az űrlapot 1 perc, vagy várom az e-mailed, esküvői fotózás esetén dátum és helyszín is legyen benne! Köszönöm!

esküvői fotós

Szia! Jegys fotózás megrendelés esetén a következőket írd meg: dátum, helyszín, és van -e esetleg bármiféle ötlet vagy teljes elképzelésetek 🙂 !

Kapcsolatfelvétel csak az adatkezelési szabályzat elfogadása után lehetséges!

  Neved:

  Email címed (kell a válasz miatt):

  Telefonod (mert fel is hívlak, néha jobb):

  Ezt a csomagot néztem ki:

  Üzeneted (elképzelésed vagy ötleted is várom):

  esküvő fotó Dabas

  Lilla és Gábor

  Először is mi köszönjük Neked, hogy részt vettél az esküvőnkön és ilyen gyönyörű fotókat alkottál! Nagyon imádjuk mindet és mindenki agyon dicséri a képeinket ezáltal Téged!!!

  esküvői fotózás

  Szabina és Jani

  Nagyon szépen köszönjük a munkádat, mindegyik csodálatos lett! Az első perctől kezdve az utolsó pillanatig mind fantasztikus! Örülök, hogy a sok böngészés közepette rá bukkantam az oldaladra és egyből tudtam, hogy Te leszel a mi emberünk Már akkor is tetszett, hogy egyénre, személyre szabott és nem a jól megszokott lagzis beállítások köszönnek vissza! Köszönjük, hogy el tudtál vállalni minket, és megvalósítottad az összes álmunk a kreatív fotózásunk alkalmával is! 🙂 Bár, az idő nem volt túl kegyes, a rögzített pillanatok gyönyörűek lettek! Számomra a naplementés beállításaink a legkedvesebbek, de meglepő módon a "nagymama kredence" is dobogós helyen végez nálam! 🙏